Lašišą apibarstyti druska, pipirais, truputį apkepinti keptuvėje ir įpilti sauso balto vyno apie 150-200 ml ir patroškinti. Atskirai tinka padažas iš kepto svogūno, morkos ir patroškintų grietinėlėje.
Skanaus :)
2011 m. rugpjūčio 26 d., penktadienis
2011 m. rugpjūčio 19 d., penktadienis
Sumuštinukai su avokadų kremu ir lašiša
Reikės:
- prancūziško batono;
- avokado;
- kelių česnako skiltelių;
- druskos;
- pipiriukų;
- šaukšto majonezo;
- rūkytos lašišos
Voveraičių sriuba
Reikės:
- bryzelio šoninės;
- 3-4 bulvės;
- morka;
- svogūnas;
- šaukštas sviesto;
- voveraičių;
- prieskonių.
Moliūgo, pupelių ir dešrelių troškinys
Reikės:
receptas iš: http://www.ivillage.com/pumpkin-white-bean-and-sausage-stew-0/3-r-60823
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
- 4 itališkų dešrelių (naudojau medžiotojų ir daugiau );
- 2 morkos;
- 3-4 nedidelės bulvės;
- 1 nedidelis moliūgas (dėjau gerą gabalą, nes turėjau didelį );
- 1.a.š malto kumino ;
- skardinė baltų konservuotų, nusausintų pupelių;
- 2 v.š. petražolių;
- 4 puodeliai vištienos sultinio;
- lauro lapas.
receptas iš: http://www.ivillage.com/pumpkin-white-bean-and-sausage-stew-0/3-r-60823
Užsisakykite:
Pranešimai (Atom)