Reikės:
Kopūsto galvos
Faršo
Pusiau apvirtų ryžių
Įvairių prieskonių
Kiaušinių
Morkų
Svogūnų
Pomidorų padažo
Pirmiausia pasūdytame vandenyje išvirkite kopūstą (virkite apie 2-3 val. Kol visiškai išvirs).Palaukite kol atvės. Iš faršo, ryžių, prieskonių ir kiaušinio suformuokite alia kotletukus. Išpjaukite šerdį ir atsargiai atskirkite kopūsto lapus. Suformuokite balandėlius.
Indo, kuriame troškinsite, dugną išklokite kopūsto lapais (sugadintais, suplėšytais).Dėkite slouksniais susmulkintus svogūnus, tarkuotas morkas, tada dėkite balandėlius, vėl morkas, svogūnus ir vėl balandėlius. Ant viršaus uždėkite kopūstų lapų. Viską užpilti trupučiu vandens ir pašauti į orkaitę.Iš pradžių troškinkite didesnėje temperatūroje, o kai vanduo užverda, sumažinkite iki 150 laipsnių. Priekš baigiant troškinti įdėkite kokius 3 šaukštus pomidorų padažo.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą