Virtuvėlė
2011 m. gegužės 27 d., penktadienis
Braškės lašiša
Lašišą pabarstyti druska, pipirais, įspausti citrinos sulčių ir kepti grietinėlėje su krapais ir svogūnų laiškais.
2 komentarai:
Violeta
2011 m. gegužės 27 d. 06:29
Folijoj ar paprastai?
Atsakyti
Panaikinti
Atsakymai
Atsakyti
Žmonos
2011 m. birželio 6 d. 05:53
Manau, kad paprastai
Atsakyti
Panaikinti
Atsakymai
Atsakyti
Pridėti komentarą
Įkelti daugiau...
Naujesnis pranešimas
Senesnis pranešimas
Pradinis puslapis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Folijoj ar paprastai?
AtsakytiPanaikintiManau, kad paprastai
AtsakytiPanaikinti