Tešlai reikės:
miltų
sviesto (bet tokio geresnio)
grietinės
kaiušino( galima det galima ne)
tešla turi buti tokios konsistencijos kad kočiotųsi. Ją padėkite bent pusvalandžiui į šaldytuva. Tada ją iškočiokite, bet nelabai plonai ir įklokite į kepimo formą (padarykite bortelius) ir dėkite į orkaitę maždaug 10 minučių.
Įdarui Nr. 1 reikės:
Baklažano
Svogūnų
Pomidorų
Feta sūrio
Įdarui Nr. 2 reikės:
Cukinijos
Svogūnų
tuno konservų
Padažui reikės:
Grietinėlės
Svogūno
česnako
Viską susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje, fetą sudėkite pabaigoje. Tada tą apkepėlę supilkite ant keptos tešlos. Ant viršaus supilkite padažą ir vėl dėkite į orkaię.