2011 m. lapkričio 2 d., trečiadienis

Lazanija su varške pagal Braškę

Ingredientai:
pakuotė lazanijos lakštų
500 gr. trintos varškės (labai tinka MŪSŲ ŠVELNIOJI varškė)
300 gr. špinatų (aš dėjau mažiau)
svogūnas
2 skiltelės česnako
druskos, pipirų, džiovintų bazilikų
2 šaukštai sviesto
300 gr. tarkuotos mozarelos (dėkite žymiai maziau, maksimum kokiu 100 gr., nes ta masė tokia guminė tampa nuo tiek mozarelos)
saujelė tarkuoto parmezano


 Pagaminkite Bešamelio padažą:
500 ml pieno, šaukštą sviesto, šauktą miltų, druskos, pipirų, tarkuotų muskatų.


Svogūną ir česnaką pakepinti svieste, špinatus nuplauti, suplėšyti ir pakepinti kartu su svogūnais ir česnakais, kepinti apie 5 minutes. Įberti druskos, pipirų. Varškę išsukti mikseriu, suberti mozarelą, parmezaną, pasūdyti, pagardinti bazilikais.
Į skardą dėti sluoksnį lakštų, tada varškės masę, pilti Bešamelį, vėl lakštai, tada špinatų masę, vel padažas, vėl lakštai, na ir taip toliau:) Viršų galite aptepti trintais pomidorais su bazilikais. Kepti apie 45 min. Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą