2009 m. vasario 25 d., trečiadienis

Ale lazanija su faršu ir varške (Akytės)

Reikia:
Virtų makaronų (~300 g)
Faršo (~300 g)
1 Svogūnas
2 pak. varškės
Fermentinio sūrio
Grietinės
Pomidorų padažo (beveik visas stiklainiukas)
Dedame sluoksniais:
Virti makaronai;
Pakeptas faršas su svogūnais ir prieskoniais;
Varškė ištrinta su valgomuoju šaukštu grietinės, bazilikais, mairūnais, druska;
Fermentinis sūris;
Pomidorų padažas sumaišytas su dviem valgomaisiais šaukštais grietinės;
Kepti orkaitėje apie 30 min;
Kai iškeps palikti pastovėti -tada nesubyrės viskas kaip foto.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą