2009 m. vasario 19 d., ketvirtadienis

Senbernio plovas (Plumerijos)

4 asmenims reikės:

~0,5 kg ryžių (išbrinkintų)
1 vištienos krūtinėlė
1 morka
2 svogūnai
Saujelė razinų
4 skiltelės česnako
Truputis aliejaus

Prieskoniai:

Pipirai
Druska
Čili
Kario prieskoniai ir kt. (pagal skonį)

Paruošimas:

Morką sutarkuoti burokine tarka, svogūnus supjaustyti griežinėliais, vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, česnakų skilteles perpjauti pusiau. Į puodą įpilti truputį aliejaus, sudėti vištieną, ant jos morkas, svogūnus, česnakus ir razinas (sluoksniais). Ant viršaus supilti išbrinkintus ryžius, užpilti vandens. Virti, kol išvirs ryžiai. NEMAIŠYTI!!! Kai ryžiai išverda, sudėti prieskonius ir išmaišyti. Dar pavirti minutę.

Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą