2011 m. birželio 6 d., pirmadienis

Kepti šonkauliukai (nežinau kieno)

Santa Marios šašlykų prieskonius sumaišykite su juodaisias pipirais, dėkite džiovintų bazilikų, pilkite Vorčesterio padažo, dėkite gerą šaukštą medaus ir majonezo tiek, kad pasidarytų vidutinio skystumo padažas. To marinato turi gautis nemažai. Kiekvieną šonkaulių gabaliuką iš visų pusių aptepkite ir dėkite į indą, kuriame marinuosis. Labai svarbu marinuoti bent parą, jei galite 2 - išvis puiku.

Kai šonkauliukai jau prisigėrę nuostabaus aromato, mėsytė suminkštėjus dėkite juos į skardą. Paprastai nuo šonkauliukų inde lieka kiek tai nuvarvėjusio marinato, tai į jį įpilkite apie stiklinę vandens, sumaišykite ir užpilkite tą skysti į skardą, tiesiai ant mėsos gabaliukų. Kepti apie 45 min. uždengus folija, paskui atidengti, kad apskrustu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą