2011 m. birželio 6 d., pirmadienis

vištiena ala creme padaže (Fėjos)

Reikės:

Vištienos file

Grietinėlės

Konservuotų pievagrybių (būtent Kėdainių konservų)

Prieskonių vištienai

Saldžių paprika prieskonių

Miltų

Vandens

Sviesto kepimui

Vištieną supjaustykite kubeliais, paprieskoniuokite. Prieskonių nepageilėkite. Pakepkite ant sviesto keptuvėje. Pabarstykite šaukštu miltų, apkepkite. Užpilkite mažiau nei pusę stiklinės marinato nuo grybų ir daugiau nei pusę stiklinės vandens. Palaukite kol užvirs, pamaišykite. Grybus supjaustykite per pusę, juos sudėkite į keptuvę, užpilkite grietinėle, palaukite kol užvirs. Paragaukite, jei trūksta prieskonių, dar pridėkite. Jei per skysta, pridėkite dar miltų. Patiekite su ryžiais ar grikiais.

Skanaus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą