Reikės:
Vištienos file
Grietinėlės
Konservuotų pievagrybių (būtent Kėdainių konservų)
Prieskonių vištienai
Saldžių paprika prieskonių
Miltų
Vandens
Sviesto kepimui
Vištieną supjaustykite kubeliais, paprieskoniuokite. Prieskonių nepageilėkite. Pakepkite ant sviesto keptuvėje. Pabarstykite šaukštu miltų, apkepkite. Užpilkite mažiau nei pusę stiklinės marinato nuo grybų ir daugiau nei pusę stiklinės vandens. Palaukite kol užvirs, pamaišykite. Grybus supjaustykite per pusę, juos sudėkite į keptuvę, užpilkite grietinėle, palaukite kol užvirs. Paragaukite, jei trūksta prieskonių, dar pridėkite. Jei per skysta, pridėkite dar miltų. Patiekite su ryžiais ar grikiais.
Skanaus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą