2011 m. birželio 9 d., ketvirtadienis

Liežuvio užkepėlė

Reikės:

  • virto liežuvio
  • 3-4 bulvės
  • morka
  • keli stiebai saliero
  • sauja pievagrybių
  • brokolio
  • kalafioro
  • kaiušinis
  • sūris
  • prieskoniai
Bulves supjaustom griežinėliais, morkas kubeliais, grybus susmulkinam, brokolius ir kalafiorus pasmulkinam. Liežuvį supjaustom juostelėm. Skardą apšlakstom aliejumi dedam bulves ant viršaus liežuvį, tada daržoves, paprieskoniuojam. Kiaušinį išpalkam ir sumaišom su grietinėle. Pilam ant sluoksniuočio. Užtarkuojam sūrio ir kepam apie 30-45 min 190 laipsnių įkaitintoj orkaitėj.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą