2011 m. birželio 6 d., pirmadienis

Tortas Snickers (Sinitos)


Reikės:

250 g šokoladinių sausainių
150 g sviesto
3 a. š. želatinos miltelių
375 g kreminės varškės (arba  2-3pak paprastos varškės išplaktos su blenderiu)
1 a. š. vanilės
150 ml cukraus
300 ml riebios grietinėlės
5 šokoladukai „Snickers“

22 cm skersmens torto formą iškloti folija. Sausainius susmulkinti blenderyje arba su kočėlu ir sumaišyti su ištirpintu sviestu. Gautą masę lygiu sluoksniu padengti formos dugną ir kraštus ir pašaldyti 1 val.
Želatiną užpilti 60 ml vandens, išbrinkinti ir ištirpinti ant nedidelės ugnies. Mikseriu išplakti varškę su cukrumi ir vanile. Atskirai išplakti grietinėlę. Šokoladukus smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su varške. Įmaišyti želatiną. Tada palaipsniui įmaišyti išplaktą grietinėlę. Gautą masę sukrėsti į paruoštą formą ir šaldyti 4 – 6 val.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą