2011 m. birželio 6 d., pirmadienis

Vištiena troškinta su grybais (Akyčių)

Reikės:

Šaldytų baravykų (bet, manau, tikrai tiks bet kokie grybai, net džiovinti)

Vištienos krūtinėlės

2 svogūnai

2 morkos

Miltų vištienos pavoliojimui

Druskos

Pipirų

Lauro lapų

Krapų

2 šaukštai grietinės


Grybus supjaustykite ir virkite su druska, pora lauro lapų ir pipirais (apie valandą). Vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis, pabarstykite druska, pipirais, miltais ir iškepkite keptuvėje. Atskirai keptuvėj pakepkite smulkiai pjaustytus svogūnus, tarkuotas morkas, kai apkepa, įpilkite į keptuvę nemažai grybų nuoviro, sudėkite grybus, jau iškeptą vištą ir patroškinkite apie 20 min., pabaigai įdėkite supjaustytų krapų ir grietinės. Labai tinka su virtomis bulvėmis

Skanaus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą