Reikės:
Šaldytų baravykų (bet, manau, tikrai tiks bet kokie grybai, net džiovinti)
Vištienos krūtinėlės
2 svogūnai
2 morkos
Miltų vištienos pavoliojimui
Druskos
Pipirų
Lauro lapų
Krapų
2 šaukštai grietinės
Grybus supjaustykite ir virkite su druska, pora lauro lapų ir pipirais (apie valandą). Vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis, pabarstykite druska, pipirais, miltais ir iškepkite keptuvėje. Atskirai keptuvėj pakepkite smulkiai pjaustytus svogūnus, tarkuotas morkas, kai apkepa, įpilkite į keptuvę nemažai grybų nuoviro, sudėkite grybus, jau iškeptą vištą ir patroškinkite apie 20 min., pabaigai įdėkite supjaustytų krapų ir grietinės. Labai tinka su virtomis bulvėmis
Skanaus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą